LVI-Palvelut

Lvi-asennukset ja korjaukset

Tarjoamme ratkaisut kaikkiin uudiskohteiden LVI-tarpeisiin. Asennamme niin putkilinjat, kaivot, vesi-ilmalämpöpumput, vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät kuin maalämpöpumput.

Urakoinnin lisäksi palvelemme kaikenlaisissa pienemmissäkin LVI-tarpeissa kuten tulppauksissa, hanojen vaihdoissa ja korjauksissa sekä vesivahinkotilanteissa. Päivystämme 24/7.

Ilmastointityöt, eristykset ja nuohoukset

Meiltä onnistuvat uudisrakennusten ilmastointityöt niin rivi-, kerros kuin omakotitaloihin. Eristeasennusten lisäksi toteutamme uudelleeneristykset ja lisäeristykset vanhempiin kohteisiin sekä eristeiden korjaukset saneerauskohteisiin. Lisäksi tarjoamme nuohouspalvelut.

Öljypoltintyöt

Meiltä löytyvät kaikki öljylämmityslaitteistojen asennus- ja ylläpitopalvelut. Teemme niin huollot kuin säädöt, mutta tarvittaessa myös poltinten tai kokonaisten laitteistojen asennukset ja vaihdot.

Putkityöt 40 € / tunti (kaukolämpötöissä erillinen hinnoittelu)

Saneerauspalvelut

Putkisaneeraukset

Toteutamme asuinkiinteistöjen linjasaneerauksia rivi- ja kerrostaloihin sekä kaikenikäisiin omakotitaloihin.

Pesutilojen saneeraukset

Meiltä käyvät kaikki pesutilojen saneeraustyöt sekä vanhoissa että uusissa kohteissa.

Rakennussaneeraukset

LVI-saneerausten lisäksi tarjoamme kaikenlaiset rakennussaneeraukset.

Timpurin työt 35 € / tunti.

Kaukolämpöpalvelut

Luokkahitsaukset / siirtimien vaihdot

Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa myös putkihitsauksen ja siirtimen vaihdon kaltaisia vaativia ja luvanvaraisia töitä kaukolämpöverkostoihin ja prosessiteollisuuden putkistoihin. Hitsaamme saumoja paineenalaisiin putkiin ja toteutamme niin paineellisia porauksia kuin paineellisia tulppauksia.

Tarpeen tullen meiltä luonnistuvat myös kaukolämpövuotojen korjaukset. Päivystämme 24/7.

Valvonta

Urakoinnin lisäksi tarjoamme myös LVI-valvontaa pienimuotoisista tehtävistä haastaviin projekteihin. Pätevyytemme erittäin vaativiin valvontoihin on hyväksytetty useiden kuntien rakennusvalvonnassa.